Keuzevrijheid arbeidsvoorwaarden

Wil je als bedrijf succesvoller zijn, dan zijn medewerkers onontbeerlijk. Werkgevers zijn daarom op zoek naar betrokken, tevreden en blije medewerkers. Deze medewerkers kunnen ervoor zorgen dat de productiviteit binnen de gehele organisatie omhoog gaat.

Om dat te bewerkstelligen hebben werkgevers binnen de WKR (werkkostenregeling) de mogelijkheid om, naast het salaris, een andere beloning te geven. Het liefst een beloning die medewerkers écht beweegt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een fiets, computer, smartphone of fitnessabonnement. Zelfs een opleiding of een weekendje weg behoren tot de mogelijkheden. Deze extra secundaire arbeidsvoorwaarden dragen niet alleen bij aan een goed werkgeverschap, maar ook aan het boeien en binden van bestaande en zelfs nieuwe medewerkers.

Zorg ervoor dat – wanneer je een pakket van extra secundaire arbeidsvoorwaarden samenstelt - je goed kijkt naar welke medewerkers er voor jouw organisatie werken en aan welke secundaire arbeidsvoorwaarden zij behoefte hebben. Hoe breder het pakket aan arbeidsvoorwaarden hoe meer keuze de medewerker heeft en blij wordt van die arbeidsvoorwaarde die op dat moment ook echt van pas komt. Iedere medewerker is verschillend en heeft dus ook verschillende behoeften; door meerdere arbeidsvoorwaarden naast elkaar aan te bieden is er voor iedereen wat wils!

Wil jij de specifieke mogelijkheden voor jouw bedrijf bekijken? Dat kan. Wij sturen graag ons gratis informatiepakket toe of komen langs voor een demo op maat.

Ja, ik ontvang graag meer gratis informatie