Keuzevrijheid in  arbeidsvoorwaarden

Betrokken, tevreden én blije medewerkers zijn cruciaal voor het succes van je organisatie

Aantrekkelijk extra belonen

Wil je een aantrekkelijke werkgever zijn om voor te werken? Besteed dan vooral aandacht aan de cultuur binnen je organisatie én de beloning die bij het werk hoort. Twee bewezen motivators. Wist je dat tevreden en betrokken medewerkers productiever en creatiever zijn? Cruciaal voor de groei van je organisatie.

Om naast het salaris medewerkers nog een extra beloning te kunnen geven, kiezen veel werkgevers voor een oplossing binnen de WKR (werkkostenregeling). Het liefst een beloning die medewerkers écht beweegt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een fiets, computer, smartphone of fitnessabonnement. Zelfs verse maaltijden of een weekendje weg behoren tot de mogelijkheden. Deze extra secundaire arbeidsvoorwaarden dragen niet alleen bij aan goed werkgeverschap, maar ook aan het boeien en binden van bestaande én nieuwe medewerkers.

Als je kiest voor een pakket van extra secundaire arbeidsvoorwaarden - kijk dan goed wat past bij jouw medewerkers. Waar is behoefte aan? Onze ervaring; hoe breder het pakket aan arbeidsvoorwaarden, hoe meer keuze de medewerker heeft en hoe groter het effect. Iedere medewerker is anders. Door meerdere arbeidsvoorwaarden naast elkaar aan te bieden is er voor iedereen wat wils!

Wil jij de specifieke mogelijkheden voor jouw organisatie bekijken? Dat kan! Wij sturen je graag ons gratis informatiepakket toe of komen langs voor een demo op maat.

Ja, ik ontvang graag meer informatie!
Fietsplan