Groene arbeidsvoorwaarden

Waarom?

  • Geeft blijk van goed werkgeverschap
  • Past bij een duurzaam beleid
  • Helpt medewerkers besparen op hun energierekening
FiscFree® zonnepanelen via jouw werkgever

Duurzaamheid met belastingvoordeel

Goed werkgeverschap is een belangrijk thema. Met een krappe arbeidsmarkt moet je als bedrijf en als werkgever opvallen. Je hebt al een goed verzorgde ‘werken bij’-pagina en je biedt een goed salaris. Toch bereik je niet wat je wilt. Potentiële medewerkers kijken tegenwoordig verder dan de standaard arbeidsvoorwaarden, met name millennials kiezen liever voor duurzaamheid. Kijk daarom naar een hybride warmtepomp of zonnepanelen. Deze bied je gemakkelijk aan via FiscFree®. Tegelijkertijd profiteer je ook nog van belastingvoordeel. Voor iedereen het voordeel!

Warmtepompen en zonnepanelen aanbieden?
FiscFree® groene arbeidsvoorwaarden
FiscFree® hybride warmtepomp

Groene arbeidsvoorwaarden zijn actueel. Arbeidsvoorwaarden waarbij je jouw medewerkers stimuleert om duurzame keuzes te maken en te werken aan een gezonde lifestyle. Millennials -de helft van de arbeidsmarkt- kiezen bijvoorbeeld massaal voor een fiets. Niet alleen vanwege de enorm gestegen brandstofprijzen. Ook duurzaamheid en gezondheid staan hoog in het vaandel.

Zonnepanelen en hybride warmtepompen

Als toevoeging op de huidige groene arbeidsvoorwaarden (fietsplan én verse maaltijden) bieden we ook twee andere interessante producten aan. Via FiscFree® kunnen jouw medewerkers nu ook zonnepanelen en/of een hybride warmtepomp met belastingvoordeel aanschaffen. Wie kiest voor deze nieuwe productgroepen helpt medewerkers actief met het besparen op hun hoge energienota.

Kies voor FiscFree®

Via de werkkostenregeling (WKR) creëer je mogelijkheden voor medewerkers om groene arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel aan te schaffen. Medewerkers en werkgevers hebben maximaal fiscaal voordeel bij het aanschaffen van een product en jij wordt - als werkgever - volledig ontzorgd in dit proces:

  • Met FiscFree® is het makkelijk om je WKR-budget te monitoren. Je stelt een bepaald budget in en overschrijding is niet mogelijk.
  • Via FiscFree® wordt automatisch een aanvulling op de arbeidsovereenkomst gemaakt, waarin de afspraken tussen werkgever en medewerker staan vermeld. Op basis van deze overeenkomst start de salarisadministratie de verrekening.
  • FiscFree® levert output op voor de salarisadministratie.
  • Alle secundaire arbeidsvoorwaarden staan op 1 plek; dat communiceert heel gemakkelijk naar alle medewerkers.
Ontvang vrijblijvend informatie over groene arbeidsvoorwaarden