Klanten

Benieuwd hoe anderen FiscFree® ervaren? Lees de succesverhalen van onze klanten. 

Demo aanvragen
FiscFree® werkgever

Reviews van medewerkers van onze klanten

Op het platform Feedback Company vind je honderden reviews van medewerkers over FiscFree®. Klik hieronder en lees alle reviews.

FiscFree® is bij P-services al bijna 10 jaar een enorm succes!

Al 20 jaar is P-services specialist op het gebied van personeelsbeheer. Een betrouwbare partner in uitzenden, payroll, salarisadministratie, HR-advies en verzuimbeheer. Voor intermediairs bieden wij backofficedienstverlening. In alles wat wij doen staat goed werkgeverschap voorop.

DB Schenker: Wij vinden het belangrijk dat medewerkers vaker de fiets pakken

Met het fietsplan van FiscFree® slaan we vier vliegen in één klap: we bevorderen de vitaliteit en motivatie van onze medewerkers, we geven blijk van goed werkgeverschap, we verkleinen onze ecologische voetafdruk én besparen op onze sociale lasten.

Zorggroep Sint Maarten: FiscFree® draagt bij aan het aantrekken en behouden van medewerkers

FiscFree® draagt bij aan het bieden van aantrekkelijk werkgeverschap en geeft medewerkers de gelegenheid om met fiscaal voordeel leuke extra’s te kunnen aanschaffen.

CASA Nederland: Onder aan de streep merk je het verschil

Niet alleen als het gaat om goed werkgeverschap en gemotiveerde medewerkers, ook financieel loop je kansen mis als je je WKR-budget niet gebruikt.

Actief werkt! Actief Werkt, maar FiscFree® ook

Actief Werkt! is een uitzendbureau met meer dan veertig vestigingen in heel Nederland en zo’n 350 vaste medewerkers. De organisatie positioneert zich als ‘menselijke’ uitzender die zich onderscheidt door de focus op persoonlijk contact.

Groen Onderwijs Oost Nederland

Groen Onderwijs Oost Nederland leidt mensen op die de samenleving groener maken, waaronder bijvoorbeeld specialisten op het gebied van gezond eten, natuur, dierverzorging, hergebruik of weg- en waterbouw.

Catharina Ziekenhuis: Mooie arbeidsvoorwaarden mogen gecommuniceerd worden!

Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is een ambitieus, topklinisch opleidingsziekenhuis. In het Catharina Ziekenhuis worden de complexe behandelingen gecombineerd met de nieuwste technieken. Innovatie speelt vanzelfsprekend een belangrijke rol. “Onze zorgprofessionals zijn vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe wegen om zorg nog beter en veiliger te maken”, zegt Paul van Gisbergen, Beleidsadviseur HRM.

The Greenery

The Greenery is een internationaal groente- en fruitbedrijf dat gedurende het jaar een compleet dagvers arrangement aan groenten, fuit en paddenstoelen levert en distribueert aan (internationale) supermarkten, groothandels, cateraars en de verwerkende industrie.

Proloog: Word wie je bent!

Proloog is een samenwerkend netwerk van professionele basisscholen met elk hun eigen identiteit en specifieke accenten. Het stafbureau van Proloog is gevestigd in Leeuwarden en geeft ondersteuning aan alle 23 aangesloten basisscholen in en om Leeuwarden. Alle 300 medewerkers van Proloog zetten zich iedere dag in voor ‘hun kids’ met als motto: ‘word wie je bent!’

Strukton Worksphere: Meer dan alleen belastingvoordeel

Strukton Worksphere komt er halverwege 2015 achter dat men nog vrije ruimte heeft binnen de werkkostenregeling. Om geen belastingvoordeel te laten liggen doet Strukton Worksphere alle medewerkers in november 2015 een aanbod om met uitruil van salaris interessante extra’s te kopen. Met behulp van FiscFree® benut Strukton Worksphere binnen een maand tijd ruim 90% van de beschikbare vrije ruimte. Het resultaat: optimaal belastingvoordeel én blije medewerkers.

Kennismaken met FiscFree®?

Benieuwd naar FiscFree® en of wij je verder kunnen helpen? Boek een demo bij één van onze adviseurs. Heb je een organisatie met minder dan 100 medewerkers? Dan ontvang je van ons een brochure.

Demo aanvragen