Leuke extra's naast je salaris via je werkgever

De nieuwste producten bestel jij met gemiddeld 40% voordeel! 

Inloggen mijn FiscFree®
KEY Fiscfree LOGISTICS 06 1480030734 RGB Right
KEY Fiscfree AGRI 01 1392205193 RGB

Waarom FiscFree® goed is voor jou

Als je werkt, dan ben je blij als jouw werkgever FiscFree® aanbiedt. Met FiscFree® kan jij producten kopen waarop je minder belasting hoeft te betalen. Dat betekent dat je meer geld overhoudt om andere leuke dingen te doen!

Dankzij FiscFree® kan jij producten kopen met gemiddeld 40% belastingvoordeel. Je kan bijvoorbeeld een fiets kopen via je werk, zodat je lekker kan fietsen naar het werk, stad of naar de speeltuin. Of misschien wil je wel een lekkere verse maaltijd op tafel, daar krijg je ook belastingvoordeel op! En als jij van sporten houdt, kan je zelfs een abonnement nemen op de sportschool en daar ook belastingvoordeel op krijgen. En heb jij al eens gedacht aan het hebben van een laptop? Daar kan je ook korting op krijgen!

Je mag zelf bepalen welke producten jij wilt kopen en het is helemaal aan jou en jouw werkgever om hier samen over te beslissen. Dus geniet ervan en maak gebruik van alle voordelen die FiscFree® biedt!

Alle voordelen op een rijtje

  • Schaf met gemiddeld 40% voordeel de nieuwste producten aan
  • Ruime keuze uit aantrekkelijke producten
  • Via je werkgever geregeld: dús betrouwbaar

Bereken jouw voordeel

In deze berekening wordt het totale bedrag verrekend. Let op: het kan zijn dat uw werkgever bepaalt dat niet het gehele bedrag verrekend mag worden.
Je bruto jaarloon is je loon van het hele jaar zonder aftrek van belastingen en pensioenpremies.
Oude prijs
Nieuwe prijs
Jouw maximale voordeel

Dit rekenvoorbeeld is een indicatie en er kunnen aan deze berekening geen rechten worden ontleend.

Overtuig je werkgever

Wil je graag profiteren van FiscFree® voordelen op je werk, maar biedt je werkgever dit nog niet aan? Geen zorgen, er is een eenvoudige manier om jouw werkgever te overtuigen. Vul simpelweg het formulier in en ontvang alle benodigde informatie om door te sturen naar jouw HR afdeling.

Met FiscFree® kun je genieten van financieel voordeel op verschillende producten en diensten, zoals fietsen, sportabonnementen en computers. Het is een geweldige manier om geld te besparen en tegelijkertijd te profiteren van leuke extra's.

De e-mail die je ontvangt bevat alle relevante informatie die jouw werkgever nodig heeft om FiscFree® te implementeren. Het is duidelijk en beknopt, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is.