Over FiscFree®

FiscFree® is in Nederland al 25 jaar de nummer één voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel. In 1995 zijn wij gestart met Nationale Fiets Projecten en sindsdien verzorgen wij voor ruim 5.000 werkgevers 'de fiets van de zaak'.

Met de komst van de werkkostenregeling (WKR) in 2011 hebben wij ons aanbod uitgebreid. Wij verzorgen niet alleen meer de fietsregeling, maar ook bijvoorbeeld een fitnessregeling, pc-privéregeling of een regeling voor vakbondscontributie. FiscFree® regelt voor werkgevers en hun medewerkers extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel en wil medewerkers blijer en gelukkiger maken, omdat dit bijdraagt aan een goed arbeidsklimaat en betrokken medewerkers.

Foto uitreiking FD Gazellen 2018 Groningen

De afgelopen jaren is FiscFree®, mede door onze enthousiaste klantengroep, enorm hard gegroeid. Voor deze ondernemende spirit hebben wij meerdere awards in ontvangst mogen nemen. Zo behoren wij in 2021 voor het zesde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland (FD Gazellen Awards).

Onderdeel van NFP Groep

FiscFree® is net als Nationale Fiets Projecten onderdeel van NFP Groep. Onder dit moederbedrijf vallen ook NFP Fietslease en het fietsstimuleringssysteem Trappers.

Als uitdaging voor de komende jaren wil FiscFree® het productenportfolio verder uitbreiden op basis van vragen uit de markt. Deze werkwijze, de wensen van klanten in kaart blijven brengen en de dienstverlening aanpassen wanneer de wens een essentiële toegevoegde waarde is, wordt vanaf de start van FiscFree® gehanteerd.

Cycling out of Poverty

Op de fiets naar je werk gaan is in Nederland heel gewoon. In Oost-Afrika is dat helaas niet het geval. Daarom ondersteunt NFP Groep, waar FiscFree® een onderdeel van is, de stichting Cycling out of Poverty. Deze stichting ondersteunt scholieren, gezondheidsvrijwilligers, boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda met fietsen om de toegang tot onderwijs, gezondheidszorg, werk en inkomen te verbeteren. Vanwege onze band met de ‘fiets van de zaak’ is de keuze voor CooP-Africa een logische en vragen wij onder andere via de Fiets naar je Werk Dag aandacht voor deze stichting.

Bike4Care  (5)