Over FiscFree®

FiscFree® aantrekkelijk werkgeverschap

FiscFree® is al ruim 25 jaar dé nummer één in Nederland als het gaat om extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel. In 1995 begonnen we met Nationale Fiets Projecten en inmiddels regelen we 'de fiets van de zaak' voor meer dan 5.000 werkgevers.

Toen in 2011 de werkkostenregeling (WKR) werd ingevoerd, hebben we ons aanbod uitgebreid en ontstond FiscFree®. Nu verzorgen we niet alleen de fietsregeling, maar ook bijvoorbeeld fitnessabonnementen, pc-privéregelingen en vakbondscontributie. Met deze extra secundaire arbeidsvoorwaarden zorgen wij ervoor dat werkgevers aantrekkelijker worden en medewerkers blijer. Zo dragen we bij aan een goed arbeidsklimaat en betrokken medewerkers.

De afgelopen jaren is FiscFree® dankzij onze enthousiaste klanten enorm hard gegroeid. Daarom hebben we meerdere awards gewonnen.

Uitreiking Fdgazellen 2018 Groningen Fiscfree®

Onze awards

In 2022 behoren wij voor het zevende jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland (fd Gazellen Awards).

FiscFree® onderdeel van NFP Groep

FiscFree® is onderdeel van NFP Groep, net als Nationale Fiets Projecten. Onder dit moederbedrijf vallen ook NFP Fietslease en het fietsstimuleringssysteem Trappers. Alle fietsregelingen onder één dak. 

Voor de komende jaren hebben wij als uitdaging om ons productportfolio verder uit te breiden op basis van vragen uit de markt. We blijven luisteren naar onze klanten en passen onze dienstverlening aan wanneer dat essentieel is. Dat is namelijk al vanaf het begin onze werkwijze bij FiscFree®.

Logo NFP Groep
Logo Nationale Fiets Projecten
Logo NFP Fietslease
Trappers
Cycling Out Of Poverty Samenwerking Fiscfree®

Maatschappelijk betrokken: Cycling out of Poverty

Hup, hup, op de fiets naar je werk! In Nederland is dat de normaalste zaak van de wereld. Helaas kunnen we dat niet zeggen van Oost-Afrika. Maar gelukkig staat NFP Groep klaar om een helpende hand te bieden via de stichting Cycling out of Poverty. Deze fantastische organisatie ondersteunt scholieren, gezondheidsvrijwilligers, boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda met gloednieuwe fietsen. Zo krijgen ze betere toegang tot onderwijs, gezondheidszorg én kunnen ze makkelijker hun werk doen en inkomen verdienen.

En waarom zijn wij zo betrokken bij deze stichting? Juist ja, door onze liefde voor 'fiets van de zaak'! Daarom vragen we graag extra aandacht voor CooP-Africa tijdens evenementen zoals de Fiets naar je Werk Dag. Samen maken we het verschil!