Home / Nieuws / Prijswinnaars Bedrijfsfitness Startweken

Prijswinnaars Bedrijfsfitness Startweken

Gepubliceerd op 24 november 2017

Van 18 september tot 1 november zijn via Bedrijfsfitness Nederland de Bedrijfsfitness Startweken gehouden. Hierbij zijn uiteindelijk twee FiscFree® deelnemers in de prijzen gevallen!

Eén daarvan is Shirley van Lentis. Zij heeft een waardebon van € 50,- gewonnen voor sportartikelen. Deze bon kan besteed worden bij honderden sportieve winkels. Onze adviseur Jan Gerben Baay ging donderdag 23 november bij haar langs om de prijs persoonlijk te overhandigen op haar werk.

Ook Linda van Weelden van Onderwijsgroep Amstelland viel in de prijzen. FiscFree® adviseur Danny Goedhart reikte de prijs uit aan contactpersoon Wilma Sassen waarna Wilma naar de school waar Linda werkzaam is trok om de prijs te overhandigen. De directeur van de school, Lida Koetsveld (rechts), vond het een erg stimulerende actie en staat tevens op de foto.

Heel veel sportplezier toegewenst Shirley en Linda!

FiscFree® adviseur Danny Goedhart overhandigd de prijs aan contactpersoon Wilma Sassen
FiscFree® adviseur Danny Goedhart overhandigd de prijs aan contactpersoon Wilma Sassen
Wilma Sassen, prijswinnaar Linda van Weelden en schooldirecteur Lida Koetsveld
Wilma Sassen, prijswinnaar Linda van Weelden en schooldirecteur Lida Koetsveld

Wat hielden de Startweken precies in?

Iedereen die tijdens bovengenoemde zeven weken een fitnessabonnement wist af te sluiten via FiscFree®, maakte automatisch kans op een stedentrip of één van de andere mooie prijzen. Ook alle bestaande fitnessers konden meedoen door hun collega te tippen. Zo werd deelname voor een zo groot mogelijk publiek mogelijk gemaakt.

Alle prijswinnaars van de Bedrijfsfitness Startweken zijn of worden binnenkort op hun werk verrast met hun prijs. Ben jij benieuwd bij welke bedrijven alle prijzen gevallen zijn?

Bekijk de lijst met prijswinnaars.