Cadeauweken FiscFree®

Fiscfree® Cadeauweken

Profiteer van de besparing op de sociale lasten

 Nog WKR-budget over? Het zou zo maar eens kunnen! Op dit moment (eind september) is gemiddeld 63% van het totale WKR-budget van alle ruim 2.000 klanten van FiscFree® gebruikt. Grote kans dat er ook bij jou organisatie nog WKR-budget over is.Het niet-benutte WKR-budget mag je helaas niet meenemen naar 2024. In het werkgeversgedeelte van FiscFree® is heel gemakkelijk te zien hoeveel dat voor jouw organisatie nog is. Praktisch gezien betekent het dat je over het niet-benutte WKR-budget niet profiteert van de besparing op de sociale lasten. Zonde! Bovendien doe je je medewerkers een groot plezier wanneer je aan het einde van het jaar nog een keer aandacht besteed aan het arbeidsvoorwaardenpakket.

Fiscfree® Cadeauweken Vertical

Tips om het WKR budget nog beter te benutten

Nummer 1 Fiscfree®

Communiceer over FiscFree®

Breng FiscFree® opnieuw onder de aandacht en gebruik de aankomende dure maanden als aanleiding. Wij helpen je graag om dit bij medewerkers onder de aandacht te brengen. Download hiervoor ons praktische communicatiepakket.

Nummer 2 Fiscfree®

Voeg (tijdelijk) nieuwe productgroepen toe

Breid FiscFree® (tijdelijk) uit met een extra productgroep. Denk aan ‘Leuke extra’s’ met daarin onder andere de populaire waardebonnen van bol.com, CoolBlue en de Bijenkorf. In het kader van vitaliteitsbeleid is de productgroep 'Verse Maaltijden' met HelloFresh en Green Chef eveneens een graag geziene productgroep. Gezondheid begint immers met gevarieerde en verse maaltijden. Speciaal voor de thuiswerkers, die meer balans zoeken tussen werk en privé is onze productgroep ‘Weekendje weg’ een leuke toevoeging.

Nummer 3 Fiscfree®

Verruim de spelregels

Verruim de spelregels van FiscFree® (kan ook tijdelijk) door bijvoorbeeld meer dan één bestelling per medewerker per jaar toe te staan of door verhoging van het verrekenbare bedrag. Hierdoor komt bijvoorbeeld de elektrische fiets eerder in beeld bij medewerkers.

Communicatiepakket Cadeauweken 2023