Specials

Waarom doen wij wat we doen: het regelen voor werkgevers en werknemers van extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel? Wij willen medewerkers vitaler, blijer en gelukkiger maken. Omdat dit bijdraagt aan een goed arbeidsklimaat en betrokken medewerkers. Om zo nu en dan hier extra aandacht voor te genereren organiseren wij speciale evenementen of acties.

Fiets naar Werk Dag

Ons meest succesvolle evenement, georganiseerd door onze moederorganisatie NFP groep, is onbetwist de Fiets naar je Werk Dag. De vijftiende editie vindt dit jaar plaats op donderdag 16 september 2021. Officieel namen meer dan 16.000 mensen vorig jaar deel aan Fiets naar je Werk Dag. Al dan niet met het nieuwe #thuiswerkrondje. Iets wat we vorig jaar gezien hebben is dat fietsen misschien wel populairder dan ooit is. En daar zijn wij heel blij mee! Juist in deze tijd kan fietsen namelijk een belangrijke bijdrage leveren aan de vitaliteit van een ieder. Bovendien is het nu een veilig en gezond alternatief voor een drukke bus, tram of trein. Dus...doe je mee op donderdag 16 september? Al dan niet gesteund door je werkgever? Meld je nu aan op de website van Fiets naar je Werk Dag.

Fiets naar je Werk Dag 2019

Glundermomenten

Omdat glunderen aanstekelijk werkt zoeken we deze momenten graag wat vaker op. Elke werknemer die een bestelling plaatst bij FiscFree en daar blij mee is, kan maandelijks een cadeaubon winnen met zijn of haar foto glundermoment. Wij ontvangen inmiddels de leukste, de meest grappige en ontroerende foto's. Elke maand delen wij het glundermoment van de maand op onze website en via onze social media.

collage mei 5 op een rij