Specials

Waarom doen wij wat we doen: het regelen voor werkgevers en werknemers van extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel? Wij willen medewerkers blijer en gelukkiger maken. Omdat dit bijdraagt aan een goed arbeidsklimaat en betrokken medewerkers. Om zo nu en dan hier extra aandacht voor te genereren organiseren wij speciale evenementen of acties.

Fiets naar Werk Dag

Ons meest succesvolle evenement is onbetwist de Fiets naar je Werk Dag, die in 2020 inmiddels voor de 14de keer zal worden georganiseerd. In 2019 registreerden 21.650 mensen zich via onze website en fietsten die dag naar én van hun werk. Gesteund door duizenden werkgevers, de politiek en de media zijn we daar maar al te trots op. Voor ons een duidelijk glundermoment.

Fiets naar je Werk Dag 2019

Glundermomenten

Omdat glunderen aanstekelijk werkt zoeken we deze momenten graag wat vaker op. Elke werknemer die een bestelling plaatst bij FiscFree en daar blij mee is, kan maandelijks een cadeaubon winnen met zijn of haar foto glundermoment. Wij ontvangen inmiddels de leukste, de meest grappige en ontroerende foto's. Elke maand delen wij het glundermoment van de maand op onze website en via onze social media.

collage mei 5 op een rij