Deel je glundermoment en win

  • Waar ga jij van glunderen?
  • Bestel, ontvang en deel.
  • Elke maand kans. Elke maand belastingvoordeel.
  • Glunderen werkt aanstekelijk.
Doe mee en deel je glundermoment!
FiscFree® HR meeting

Hoe werkt het?

Je kent ze wel. Die momenten dat je je glimlach niet kan onderdrukken. De reden waarom kan van alles zijn. Een compliment, een bedankje of iets anders waar je even blij van wordt. FiscFree® zoekt deze momenten op de werkvloer graag wat vaker op. Want glunderen werkt aanstekelijk. En werkt dat niet een stuk aangenamer?


Iedere 10de van de maand verloot FiscFree® een cadeaubon ter waarde van € 50 waarvan je met zekerheid gaat glunderen.


Het enige wat je hoeft te doen is die betreffende maand een bestelling te plaatsen. Niet alleen heb je dan direct belastingvoordeel op het product, maar ding je ook mee naar het glundermoment van de maand. Voorwaarde is wel dat mocht je winnen, wij graag van je horen waarom je juist van dit ene cadeau gaat glunderen. En omdat wij geloven dat dit aanstekelijk werkt, delen wij dit dan vervolgens graag op Facebook.

Like ons op Facebook
Glundermomenten Fiscfree
Winnaarglunderweken

Laat je inspireren

Dagelijks ontvangen wij uiteenlopende glundermomenten. De één gaat glunderen van een nieuwe fiets, de ander is blij met een nieuwe laptop of telefoon. Meestal zijn de producten voor de werknemer zelf bedoeld, maar soms ook voor een kind, vriend of ouder. Laat je inspireren door anderen.