Home / Nieuws / Cyrano Felter winnaar FiscFree® Glunderweken 2020

Cyrano Felter winnaar FiscFree® Glunderweken 2020

Gepubliceerd op 1 februari 2021
Cyrano Felter winnaar FiscFree® Glunderweken 2020

Van 30 september tot 1 december 2020 vonden de jaarlijkse FiscFree® Glunderweken plaats. Iedere medewerker die in deze actieperiode een bestelling plaatste, maakte kans op een Coolblue waardebon van € 1.000,-.

Cyrano Felter, medewerker van UPS Nederland uit Amsterdam was de gelukkig winnaar van 2020!

Verruiming van het WKR budget

In verband met de coronacrisis en de tijdelijke verruiming van de werkkostenregeling in 2020 waren de Glunderweken voor werkgevers een interessante insteek om medewerkers blij te maken met een nieuwe fiets, thuiswerkapparatuur, HelloFresh abonnement, bol.com cadeaubon of andere leuke extra’s via FiscFree®! Een win-win situatie, aangezien werkgevers zo ook zelf optimaal gebruik konden maken van het extra vrijgekomen WKR budget.

Ruim 33.000 bestellingen in FiscFree®

In twee maanden tijd zijn ruim 33.000 geaccordeerde bestellingen bij ons verwerkt. Na loting kwam Cyrano Felter, werkzaam bij UPS Nederland, uit al deze bestellingen als gelukkige winnaar uit de bus! Hij wint hiermee de Coolblue waardebon van € 1.000,-.

Digitale prijsuitreiking

In deze lastige tijd bleek een fysieke uitreiking helaas niet mogelijk. Daarom is de prijs online door FiscFree® adviseur Nienke van der Schaaf overhandigd. In onderstaand filmpje zie jij hoe zij dit met verve doet. Naast Cyrano en Nienke, zie je ook UPS Center Manager Jon Zegerius en Country Supervisor HR Amy Cox.

Cyrano, van harte gefeliciteerd met je prijs!