Gebruikers van FiscFree® waarderen ons met 8,8
36990 beoordelingen

Een fitnessabonnement met belastingvoordeel. Start 2023 voordelig en sportief!

 • Kies zelf je sportschool + type abonnement
 • Keuze uit meer dan 3.500 sportscholen
 • Inclusief lokale sportscholen dichtbij huis
 • Via je werkgever geregeld: dús betrouwbaar
 • Geniet van maximaal belastingvoordeel

Ik kies voor een

  Winkelprijs product
  Bruto jaarsalaris

  Jouw maximale voordeel:

  Bovenstaande producten zijn voorbeelden uit de ruime keuzemogelijkheden. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

  uw prijs van €

  Populaire vragen

  Hoe maak ik gebruik van FiscFree®?
  Gebruikmaken van FiscFree® kan alleen wanneer jouw werkgever samenwerkt met FiscFree®. Vraag ernaar bij de afdeling HR of Personeelszaken. Biedt jouw werkgever nog geen FiscFree® aan? Maak je werkgever daarom attent op FiscFree®.
  Wat moet ik regelen, zodat mijn werkgever FiscFree® gaat aanbieden?
  Niet zo veel! Het meest handige is om contact op te nemen met de afdeling HR of Personeelszaken. Vraag of jouw werkgever al interessante extra's met belastingvoordeel aanbiedt. Zo niet, maak dan jouw werkgever attent op FiscFree®.
  Mijn werkgever doet nog niet mee, hoe overtuig ik hem?
  Vertel je werkgever dat het aanbieden van leuke interessante extra's niet alleen zorgt voor blije en betrokken medewerkers, maar dat het de werkgever ook veel voordeel oplevert. Deze voordelen zijn per werkgever verschillend. Het is daarom handig om je werkgever in contact te brengen met FiscFree®.
  Kost het mijn werkgever geld?
  Nee, het kost je werkgever geen geld! Niet alleen voor jou als medewerker zijn er voordelen. Er zijn ook voordelen voor je werkgever. Wij willen dat met alle plezier uitleggen aan jouw werkgever. Maak je werkgever daarom attent op FiscFree®.
  Belastingvoordeel; hoe werkt dat?
  De computer, smartphone, fiets of fitnessabonnement die je via FiscFree® koopt, wordt betaald door je werkgever. Jij hoeft dus niet zelf eerst te betalen. Je werkgever verrekent deze aanschaf vervolgens met jou door bijvoorbeeld 12 of 36 maanden je brutoloon tijdelijk te verlagen of door bijvoorbeeld een aantal overuren weg te strepen. Hier merk je dus bijna niks van. Uiteindelijk betaal je dus met brutogeld netto je computer, fiets, fitnessabonnement etc.

  Bekijk zelf hoe eenvoudig het werkt!

  Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

  Onze Merken