Home / Nieuws / Nieuw bij FiscFree®: het volledige assortiment van bol.com en Coolblue!

Nieuw bij FiscFree®: het volledige assortiment van bol.com en Coolblue!

Gepubliceerd op 2 november 2017
Nieuw bij FiscFree®: het volledige assortiment van bol.com en Coolblue!

Bij FiscFree® zijn we er trots op dat we een partnership met bol.com en Coolblue zijn aangegaan.

De afgelopen tijd hebben wij – gezamenlijk met een aantal werkgevers – gekeken hoe we FiscFree® nóg aantrekkelijker kunnen maken voor werkgevers én medewerkers. Werkgevers willen graag leuke extra’s aanbieden, waar alle medewerkers blij van worden. Niet iedereen heeft behoefte aan een fitnessabonnement of een laptop. Daarom hebben we de nieuwe productgroep ‘Leuke extra’s' aan FiscFree® toegevoegd. De productgroep bestaat uit cadeaukaarten van bol.com en waardebonnen van Coolblue. Uw medewerkers hebben hierdoor keuze uit het volledige assortiment van beide webwinkels en bovendien kunnen zij het tijdstip van de aankoop zelf bepalen. U hoeft overigens niet zowel bol.com als Coolblue aan te bieden. U stelt zelf de productgroep 'Leuke extra’s’ samen.

Leuke extra’s zichtbaar maken voor uw medewerkers

Wanneer u de productgroep Leuke extra’s wilt aanbieden aan uw medewerkers, neem dan even contact met ons op via (0513) 43 30 53 of stuur een e-mail naar .

Even iets over bol.com

De winkel van ons allemaal. En dat zegt genoeg! Met bijna 15.000.000 artikelen heeft bol.com het meest uitgebreide assortiment van alle webwinkels in Nederland. Bestellen en levering wanneer het uw medewerkers het beste uitkomt, is winkelen zonder zorgen.

cadeaukaart bol

Even iets over Coolblue

Alles voor een glimlach. Bij Coolblue doen ze alles voor hun klanten. Met gratis bezorging (zelfs op zondag), duidelijke productreviews of persoonlijk advies in één van de 5 echte winkels maakt het voor uw medewerkers nóg aantrekkelijker om bij Coolblue te bestellen.

Coolblue