Home / Nieuws / FiscFree® behoort tot 2,5% van het MKB wat economische groei mogelijk maakt

FiscFree® behoort tot 2,5% van het MKB wat economische groei mogelijk maakt

Gepubliceerd op 17 november 2017
FiscFree® behoort tot 2,5% van het MKB wat economische groei mogelijk maakt

Vanochtend was onze directeur Bob Dijksma live in de uitzending bij BNR Nieuwsradio. Dit naar aanleiding van het rapport ‘Staat van het MKB’ waaruit blijkt dat het MKB dé banenmotor van Nederland is.

90% van het MKB groeit niet

Uit onderzoek blijkt echter dat bij 90% van het MKB de omzet en werkgelegenheid nauwelijks groeit. Wat blijkt: slechts 2,5% van het MKB neemt deze volledige economische groei voor zijn rekening. FiscFree® behoort tot één van deze bedrijven.

Dienstverlening op hoog niveau

Directeur Bob Dijksma vertelt hoe deze groei mogelijk is bij FiscFree®. Een stuk uit het artikel van BNR:

"FiscFree
Een bedrijf dat wél snel groeit, is FiscFree, dat secundaire arbeidsvoorwaarden aanbiedt. Het bedrijf won onlangs een Zilveren Gazelle: ze waren de op een na snelste groeier van de middelgrote bedrijven in de regio Noord. Het geheim van de groei zit volgens directeur Bob Dijksma in het werkzaam zijn binnen een niche, zodat er niet veel concurrentie is. Het bedrijf focust daarnaast op dingen die ze goed doen en probeert daar steeds beter in te worden.

Nieuwe werkgevers
En het bedrijf weet de groei vast te houden, vertelt Dijksma. 'Op het moment dat wij onze dienstverlening op een heel hoog niveau houden en we zorgen er ook voor dat er ieder jaar weer nieuwe werkgevers worden toegevoegd die dit ook interessant vinden en gaan doen, ja, dan lukt het ons om jaar op jaar te groeien'."


Beluister hier het fragment