Leasefiets

Fietsen naar het werk stimuleren?

Fietsen naar het werk is gezond. Daar bestaat geen twijfel over. Gezonde werknemers presteren beter en voelen zich gelukkiger. Ook dat staat niet ter discussie. Wel is de vraag hoe werkgevers werknemers het beste kunnen stimuleren om meer te bewegen en wat vaker de auto te laten staan.

Leasefiets via NFP Fietslease

NFP Groep breidt uit met NFP Fietslease

De NFP Groep verzorgt via Nationale Fiets Projecten (NFP) al 25 jaar fiscale fietsregelingen voor werkgevers, zoals het fietsplan. Een regeling die tegenwoordig binnen de WKR valt. Per 1 januari 2020 biedt NFP Groep ook zakelijk leasefietsen aan via NFP Fietslease. Dit moment valt samen met de invoering van de nieuwe stimuleringsregel van de overheid. De eerdere ingewikkelde fiscale regelgeving verandert in een overzichtelijke bijtelling voor werknemers van 7% van de aanschafwaarde van de fiets. De leasefietsregeling wordt hiermee een stuk aantrekkelijker. Wat kan je verwachten van NFP Fietslease?

Flexibele contracten

Mocht een werknemer voor het einde van de leaseperiode uit dienst gaan, dan blijf je in ieder geval niet met de fiets zitten. NFP Fietslease is flexibel in de afkoop of overname van de fiets door de werkgever of werknemer.

Eenvoudige afwikkeling

NFP Fietslease richt voor elke werkgever op maat een online portaal in. Werknemers vinden hier alle voorwaarden en kunnen direct een fiets naar keuze bestellen. De werkgever hoeft deze bestelling alleen te accorderen. NFP Fietslease regelt het leasecontract, de aflevering van de fiets (inclusief service, onderhoud, verzekering en pechhulp) én de communicatie naar je salarisadministratie.

​Ruim assortiment e-bikes

NFP Fietslease biedt een zeer uitgebreid aanbod van e-bikes van de bekende A-merken. Denk naast de ‘gewone’ elektrische fiets in al zijn uitvoeringen ook aan de high-end speedpedelecs.

Verschil leasefiets en fietsplan?

Voor veel werkgevers én werknemers is het onderscheid niet altijd even duidelijk. Daarom hebben wij de verschillen even overzichtelijk naast elkaar gezet. Mocht je intussen al meer hier over willen weten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Leasefiets of fietsplan

Ja, ik wil meer informatie specifiek voor mijn organisatie!

Onze Merken