Gebruikers van FiscFree® waarderen ons met 8,8
36395 beoordelingen

Met belastingvoordeel in een fiets van de zaak aanschaffen!

 • De nieuwste en mooiste fietsen
 • Alle fietsen van alle merken; ook E-bike en speed pedelec
 • Online of bij een rijwielhandelaar in jouw buurt
 • Via je werkgever geregeld: dús betrouwbaar
 • Geniet van maximaal belastingvoordeel in 2022

Ik wil wel zo'n

  Winkelprijs product
  Bruto jaarsalaris

  Jouw maximale voordeel:

  Bovenstaande producten zijn voorbeelden uit de ruime keuzemogelijkheden. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

  uw prijs van €

  Populaire vragen

  Hoe maak ik gebruik van FiscFree®?
  Gebruikmaken van FiscFree® kan alleen wanneer jouw werkgever samenwerkt met FiscFree®. Vraag ernaar bij de afdeling HR of Personeelszaken. Biedt jouw werkgever nog geen FiscFree® aan? Tip je werkgever.
  Wat moet ik regelen, zodat mijn werkgever FiscFree® gaat aanbieden?
  Niet zo veel! Het meest handige is om contact op te nemen met de afdeling HR of Personeelszaken. Vraag of jouw werkgever al interessante extra's met belastingvoordeel aanbiedt. Zo niet, maak dan jouw werkgever attent op FiscFree® via tip je werkgever en maak bovendien kans op een iPad. Wij nemen dan contact op met jouw werkgever om meer over FiscFree® te vertellen.
  Mijn werkgever doet nog niet mee, hoe overtuig ik hem?
  Vertel je werkgever dat het aanbieden van leuke interessante extra's niet alleen zorgt voor blije en betrokken medewerkers, maar dat het de werkgever ook veel voordeel oplevert. Deze voordelen zijn per werkgever verschillend. Het is daarom handig om je werkgever in contact te brengen met FiscFree®. Tip je werkgever en maak bovendien kans op een gratis iPad.
  Kost het mijn werkgever geld?
  Nee, het kost je werkgever geen geld! Niet alleen voor jou als medewerker zijn er voordelen. Er zijn ook voordelen voor je werkgever. Wij willen dat met alle plezier uitleggen aan jouw werkgever. Maak je werkgever daarom attent op FiscFree® of tip je werkgever.
  Belastingvoordeel; hoe werkt dat?
  De computer, smartphone, fiets of fitnessabonnement die je via FiscFree® koopt, wordt betaald door je werkgever. Jij hoeft dus niet zelf eerst te betalen. Je werkgever verrekent deze aanschaf vervolgens met jou door bijvoorbeeld 12 of 36 maanden je brutoloon tijdelijk te verlagen of door bijvoorbeeld een aantal overuren weg te strepen. Hier merk je dus bijna niks van. Uiteindelijk betaal je dus met brutogeld netto je computer, fiets, fitnessabonnement etc.
  Kan ik bij elke rijwielhandelaar terecht voor de aankoop van een fiets?
  Wij werken samen met bijna alle rijwielhandelaren in Nederland. Een overzicht van alle aangesloten rijwielhandelaren tref je aan op de website van Nationale Fiets Projecten ( onze partner voor de fiets binnen FiscFree®). Vul op deze website je postcode in en vind de dichtstbijzijnde rijwielhandelaar in jouw buurt.

  Bekijk zelf hoe eenvoudig het werkt!

  Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

  Onze Merken