Dé leukste arbeidsvoorwaarde

voor meer blije medewerkers

Demo aanvragen
FiscFree® aantrekkelijk werkgeverschap

Wat is FiscFree®?

FiscFree® biedt jou de mogelijkheid je medewerkers extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel aan te bieden. Denk hierbij aan een fiets van de zaak, een fitnessabonnement, computer, cadeaukaarten en nog heel veel meer. En dat allemaal binnen de mogelijkheden van de werkkostenregeling (WKR). Als werkgever bepaal jij zelf tot welke productgroepen je medewerkers toegang krijgen én onder welke voorwaarden. Jouw medewerkers genieten gemiddeld zo’n 40% belastingvoordeel en jij? Jij bespaart hiermee direct ongeveer 18% op je sociale lasten. Iedereen het voordeel!

Demo aanvragen

Voordeel voor iedereen? Ja!

Samenwerken met FiscFree® geeft voordeel voor zowel werkgever als medewerker. Jij biedt de leukste secundaire arbeidsvoorwaarde aan en laat daarmee zien dat je niet alleen een aantrekkelijke werkgever bent, maar je bespaart ook nog eens op je sociale lasten. Medewerkers hebben gemiddeld 40% belastingvoordeel over de producten die zij kopen!

Voordelen voor jou als werkgever

 • Eén platform voor al je secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Slim en gemakkelijk online
 • Ondersteunt het HR-beleid
 • Binnen de werkkostenregeling (WKR)
Ik regel het direct voor mijn organisatie

Voordelen voor jouw medewerkers

 • Medewerkers kiezen zelf de meest interessante arbeidsvoorwaarde
 • Alle secundaire arbeidsvoorwaarden overzichtelijk op één plek
 • Met gemiddeld 40% voordeel de nieuwste producten
 • Betrouwbaar omdat het via jou - de werkgever - is geregeld
Ik regel het direct voor mijn medewerkers

Bereken het voordeel

Medewerkers hebben gemiddeld 40% belastingvoordeel wanneer zij producten via FiscFree® kopen. Jij als werkgever bepaalt uit welke productgroepen medewerkers een keuze mogen maken. De rekentool hiernaast geeft een indicatie van het voordeel dat een medewerker krijgt.

Goed om te weten:

 • De producten zijn voorbeelden uit onze ruime keuzemogelijkheden.
 • In deze berekening wordt het totale bedrag verrekend. Het kan zijn dat jij - als werkgever - bepaalt dat niet het gehele bedrag verrekend mag worden.
 • Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Bereken jouw WKR-budget

Leuke extra's voor naast het salaris

Bereken het voordeel voor jouw medewerker

In deze berekening wordt het totale bedrag verrekend. Let op: het kan zijn dat uw werkgever bepaalt dat niet het gehele bedrag verrekend mag worden.
Je bruto jaarloon is je loon van het hele jaar zonder aftrek van belastingen en pensioenpremies.
Oude prijs
Nieuwe prijs
Jouw maximale voordeel

Dit rekenvoorbeeld is een indicatie en er kunnen aan deze berekening geen rechten worden ontleend.

Succesverhalen

FiscFree® is bij P-services al bijna 10 jaar een enorm succes!

Al 20 jaar is P-services specialist op het gebied van personeelsbeheer. Een betrouwbare partner in uitzenden, payroll, salarisadministratie, HR-advies en verzuimbeheer. Voor intermediairs bieden wij backofficedienstverlening. In alles wat wij doen staat goed werkgeverschap voorop.

DB Schenker: Wij vinden het belangrijk dat medewerkers vaker de fiets pakken

Met het fietsplan van FiscFree® slaan we vier vliegen in één klap: we bevorderen de vitaliteit en motivatie van onze medewerkers, we geven blijk van goed werkgeverschap, we verkleinen onze ecologische voetafdruk én besparen op onze sociale lasten.

Zorggroep Sint Maarten: FiscFree® draagt bij aan het aantrekken en behouden van medewerkers

FiscFree® draagt bij aan het bieden van aantrekkelijk werkgeverschap en geeft medewerkers de gelegenheid om met fiscaal voordeel leuke extra’s te kunnen aanschaffen.

CASA Nederland: Onder aan de streep merk je het verschil

Niet alleen als het gaat om goed werkgeverschap en gemotiveerde medewerkers, ook financieel loop je kansen mis als je je WKR-budget niet gebruikt.

Hoe werkt FiscFree®?

Nummer 1 Fiscfree®

Ga van start met FiscFree®

Meld je aan en denk vast na over de producten die je wilt aanbieden en het WKR-budget dat je wilt inzetten. Wij richten daarna FiscFree® voor jouw organisatie in.

Nummer 2 Fiscfree®

Communiceer over onze samenwerking

Vertel je medewerkers over de mogelijkheden van FiscFree® en welk voordeel FiscFree® voor hen heeft. Medewerkers bestellen via hun eigen account producten naar keuze.

 

Nummer 3 Fiscfree®

Goedkeuren van bestellingen

De werkgever beoordeelt de bestellingen. Als de bestelling wordt goedgekeurd, wordt deze bij de blije medewerker afgeleverd en ontvangt de salarisadministratie de AAO (aanvulling op de arbeidsovereenkomst).