Ondersteuning van je HR-beleid

Geef je speerpunten een duidelijk gezicht

Oranje Bg Fiscfree

Actieve invulling

FiscFree® kan als extra secundaire arbeidsvoorwaarde op verschillende manieren je HR beleid goed ondersteunen of een gezicht geven. Denk aan thema’s als:

Vind je het als werkgever bijvoorbeeld belangrijk dat medewerkers energiek zijn en dat ze lekker in hun vel zitten. Vanuit de wetenschap dat gezonde medewerkers beter presteren? Dan sluit een fietsplan, een fitnessabonnement of het aanbieden van verse maaltijden hier heel mooi bij aan.

Ook word je met FiscFree® automatisch een nog aantrekkelijkere werkgever om voor te werken. Fijn en slim in een tijd waar het steeds lastiger is om goed personeel te behouden of nieuwe medewerkers te vinden. 

Ja, ik kan wel wat ondersteuning gebruiken
Fiscfree® Image02 Vertical (1)

HR-thema's uitgelicht

Op welke manier ondersteunt FiscFree® wat jij als organisatie wilt bereiken? 

Vitaliteit

Vitale en betrokken medewerkers presteren beter. Daar is iedereen het over eens. Ze zijn creatiever, meer betrokken bij het bedrijf, gaan met meer plezier naar hun werk, zijn beter bestand tegen werkdruk en zijn loyaler naar hun werkgever. Maar kun je werknemers verplichten om gezond te leven, te sporten, afdwingen dat ze genoeg rust pakken of 's avonds in de gaten houden of ze op tijd naar bed gaan? Nee, volgens de algemene opinie mag je je niet bemoeien met het privéleven van een medewerker. Toch kun je als werkgever op een positieve manier je medewerkers stimuleren, tegemoet komen en voor hen de drempel verlagen.

Verlaging COfootprint

De overheid wil in 2030 een forse COreductie realiseren. Dat betekent dat werkgevers zelf ook actief hun steentje moeten bijdragen, mocht je dat nog niet doen. Dat kan op allerlei manieren. Maar onze tip, betrek ook je medewerkers hierin. Zo dragen fietsende medewerkers aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Niet voor niets dat werkgevers met meer dan 100 medewerkers  vanaf 2024 verplicht de mobiliteit van al hun medewerkers moeten registeren. Via FiscFree® kun je eenvoudig een fietsplan introduceren en maak je fietsen naar het werk een stuk aantrekkelijker. En als werkgever wil jij op zijn minst toch het goede voorbeeld geven?

Aantrekkelijk werkgeverschap 

Zoek je een nieuwe baan, dan heb je het bijna voor het uitkiezen. Dus daarom extra belangrijk om op te vallen als aantrekkelijke werkgever. Met een coole ‘werken bij’-pagina en een leuk salaris alleen kom je er niet. Maar wat dan wel? Veel gehoord is dat werkgevers serieus aan de slag gaan met hun Employee Value Proposition. Daarin leg je vast wat je – potentiële – medewerkers biedt om ze op een positieve, bevredigende manier met de organisatie te verbinden. Denk aan vakantiegeld, de mogelijkheden voor medewerkers om zich professioneel te ontwikkelen, een fijne werkcultuur, een goede werk-privébalans, een lidmaatschap van een sportschool en natuurlijk FiscFree®, dé leukste arbeidsvoorwaarde.