Gezondheid, vitaliteit en lekker in je vel zitten is voor iedereen belangrijk, zowel privé als op het werk

Fiscfree® Actief Werkt
Edwin Theunissen
Salarisadministrateur
Afnemer van:
Fiets van de zaak

Het verhaal van Edwin

ACTIEF WERKT!

Actief Werkt! is een uitzendbureau met meer dan veertig vestigingen in heel Nederland en zo’n 350 vaste medewerkers. De organisatie positioneert zich als ‘menselijke’ uitzender die zich onderscheidt door de focus op persoonlijk contact. Uitzendkrachten worden bij Actief Werkt! dan ook geen uitzendkrachten, maar flexcollega’s genoemd.

Actief Werkt! is sinds 2014 klant bij FiscFree®. Edwin Theunissen, salarisadministrateur, was betrokken bij de implementatie en regelt ‘de achterkant’ van FiscFree® binnen Actief Werkt!: het toevoegen van nieuwe productgroepen, het goedkeuren van bestellingen, deze invoeren in Afas, het bijhouden van het WKR-budget, etc.

Wij groeien met en zorgen voor elkaar. Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket hoort daar in onze optiek bij.

Met FiscFree® versterk je de aantrekkingskracht van je bedrijf

“Voordat we in 2014 in zee gingen met FiscFree®, hadden we alleen een fietsplan. Maar met alle mogelijkheden binnen de WKR wilden we de medewerkers wat extra’s bieden. Dat we daarbij flink zouden kunnen besparen op sociale lasten, was natuurlijk een mooie bijvangst. Een oud-leidinggevende bij Actief Werkt! had via via goede verhalen over FiscFree® gehoord en kwam zo met FiscFree® in contact. Toen is het balletje snel gaan rollen.

Met het pakket extra secundaire arbeidsvoorwaarden dat we via FiscFree® aanbieden, proberen we bestaande medewerkers voor Actief Werkt! te behouden en nieuwe medewerkers net dat extra zetje te geven om voor ons te komen werken; lang niet elke organisatie heeft immers zoveel leuke extra’s te bieden. Het versterkt echt je aantrekkingskracht.”

Fiscfree® Werkgevers

Gezondheid, vitaliteit en lekker in je vel zitten is voor iedereen belangrijk

“Bij Actief Werkt! groeien we met en zorgen we voor elkaar. Gezondheid, vitaliteit en lekker in je vel zitten is voor iedereen belangrijk, zowel privé als op het werk. Om dit alles te stimuleren, hebben we binnen FiscFree® veel verschillende productgroepen opengezet. Medewerkers hebben ruim de keus in producten die ze met fors belastingvoordeel kunnen aanschaffen: een telefoon, tablet, computer of laptop, maar ook bijvoorbeeld een spiksplinternieuwe fiets, een fitnessabonnement of allerhande thuiswerkartikelen.

Net als wij zijn ook de medewerkers enthousiast. Want hoe leuk is het om één keer per jaar de nieuwste iPhone of een spiksplinternieuwe fiets aan te kunnen schaffen, met een gemiddelde korting van 40%?”

FiscFree® HR interview

FiscFree®: appeltje-eitje in gebruik

“Het werken met FiscFree® is heel eenvoudig. De overzichten zijn erg handig, net als de koppeling met Afas, waarin we telkens weer nieuwe mogelijkheden ontdekken of door onze accountmanager krijgen uitgelegd. Ook voor de medewerkers is het een erg gebruiksvriendelijk platform, een account is supersnel aangemaakt en de rest wijst zich vanzelf.”

“Ook de samenwerking met FiscFree® loopt op rolletjes. De lijnen zijn kort, het servicelevel is hoog. Zaken worden snel en adequaat opgepakt. Willen we een nieuwe productgroep openen, dan sturen we een mailtje, leggen de spelregels uit zoals wij die voor ons zien, en binnen max twee dagen staat de productgroep online. Ook als er bijvoorbeeld een bestelling moet worden geannuleerd, is dat in no time gefixt. De accountmanager komt langs als er nieuwe ontwikkelingen of mogelijkheden zijn, of gewoon om te kijken of alles nog naar wens verloopt. Laat ik het zo zeggen: Actief Werkt!, maar FiscFree® ook!”

Dit wil ik!