Home / Voor werkgevers / Cases / Fiets naar je Werk Dag 2018 op 31 mei!

Fiets naar je Werk Dag 2018 op 31 mei!

Gepubliceerd op 20 april 2018
Fiets naar je Werk Dag 2018 op 31 mei!

Op donderdag 31 mei 2018 organiseert FiscFree® voor de 12e keer de landelijke ’Fiets naar je Werk Dag’.

Het doel van deze dag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar zeer zeker ook voor de gezondheid. Uit allerlei onderzoeken blijkt dat regelmatig bewegen ervoor zorgt dat men minder snel ziek is en fitter en energieker op het werk verschijnt. Het aanbieden van een fietsplan is voor veel werkgevers daarom een makkelijke manier om het belangrijke HR-thema ‘vitaliteit’ in de organisatie in te voeren.

Als extra stimulans om voortaan op de fiets naar je werk te gaan, geven wij elk jaar leuke prijzen weg aan onze deelnemers waaronder een gloednieuwe fiets! Aanmelden kan op www.fietsnaarjewerkdag.nl.

Meld je hier aan!

In de media

De laatste jaren wordt de Fiets naar je Werk Dag ook in de media opgepikt. Zo werd de FNJWD in 2017 opgenomen in items van onder andere De Wereld Draait Door en Editie NL. Ook op YouTube zijn genoeg filmpjes te vinden van bedrijven, enthousiastelingen en (lokale) media die aandacht gaven aan de Fiets naar je Werk Dag.

Win een fiets!

Om steeds meer mensen blijvend te stimuleren om op de fiets naar het werk te gaan geven wij elk jaar een gloednieuwe fiets weg en maken wij een bedrag over naar een goed doel. Zo proberen wij ons doel nog sneller te bereiken!

Dit jaar is de hoofdprijs een Gazelle CityGo TeamNL fiets t.w.v. € 749,-. Het goede doel van dit jaar is CooP Africa. Deze stichting verbetert voor Oost-Afrikanen de toegang tot inkomsten door te voorzien in fietsen en ondersteunt sociale fietsondernemingen.

FiscFree® adviseur Maikel Tanis reikte vorig jaar de hoofdprijs uit aan Brigitte Ras
FiscFree® adviseur Maikel Tanis reikte vorig jaar de hoofdprijs uit aan Brigitte Ras