Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel

Vlog je werkdag

Vlog je werkdag!

  • Over werken in historische tijden
  • Vanuit huis of op locatie
  • Een kijkje in de keuken
  • Op het werk van een ander
  • Gedurende één specifieke dag

Meld je nu aan als vlogger!

Vlog je werkdag

Inspirerend?!

Wij zoeken meer mensen die willen vloggen over hoe hun werkdag er op dit moment uitziet. Werk jij net als vele anderen thuis? Of heb jij misschien een vitaal beroep en wordt er veel van je gevraagd? Wij zoeken mensen die het leuk vinden ten tijde van deze crisis te gaan vloggen. Of anders gezegd, die van een voor hen normale werkdag een filmpje willen maken om anderen mee te inspireren. Een filmpje dat zorgt voor herkenbare of juist weer hele verrassende momenten. Gun jij ons een kijkje in jouw keuken?

Bekijk ons YouTube kanaal voor alle vlogs

Thema's vlog

4

Iedere vlogger benadert zijn of haar werkdag thematisch. Denk bijvoorbeeld aan hoe je fit blijft tijdens het thuiswerken. Of hoe je betrokken blijft zonder die fysieke contactmomenten. Maar je bent ook vrij om zelf een thema te bedenken. Wil jij ook voor ons vloggen? Meld je dan aan. Wie weet kiezen we jouw vlog uit en verdien je hiermee een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 50,-!

Toestemming gevraagd?

3

Onze vloggers hebben ook vitale beroepen. Wij hebben hen op het hart gedrukt om ALTIJD toestemming te vragen bij het filmen van collega's of andere mensen. Wij vinden het belangrijk dat ieders privacy gewaarborgd wordt indien zij dat wensen.