Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel

Vlog je werkdag!

  • Lijkt het je leuk om een keer te vloggen?
  • Om je werkdag met anderen te delen?
  • Of je nu thuis werkt of elders
  • Doe mee en meld je uiterlijk 21 mei 2020 aan
  • Win met je deelname een bol.com cadeaukaart van €50

Doe mee en meld je aan

Altijd al vlogger willen worden?

Hoe ziet jouw werkdag er op dit moment uit? Werk jij net als vele anderen thuis? Of heb jij misschien een vitaal beroep en wordt er veel van je gevraagd? Wij zoeken mensen die het leuk vinden ten tijde van deze crisis te gaan vloggen. Of anders gezegd, die van een voor hen normale werkdag een filmpje willen maken om anderen mee te inspireren. Een filmpje dat zorgt voor herkenbare of juist weer hele verrassende momenten. Gun jij ons een kijkje in jouw keuken? Lees dan verder.

Wij selecteren vier vloggers. Ben jij geselecteerd dan win je sowieso met je #vlogjewerkdag filmpje een bol.com cadeaukaart van € 50. We vragen je vervolgens een korte vlogvideo van max 90 seconden te maken van een willekeurige werkdag. Om in aanmerking te komen vragen wij je om het aanmeldingsformulier in te vullen en ons een kort filmpje te sturen van max. 30 seconden, waarin je jezelf en het werk dat je doet kort aan ons voorstelt.

Meld je aan als vlogger

Thema's vlog

4

Om het jezelf makkelijker te maken kun je je vlog thematisch insteken. Denk bijvoorbeeld aan hoe je fit blijft tijdens het thuiswerken. Of hoe je betrokken blijft zonder die fysieke contactmomenten. Maar je bent ook vrij om zelf een thema te bedenken. Welk thema kies jij?

Vraag toestemming

3

Heb jij een vitaal beroep? Dan is de kans groot dat je met collega's of andere mensen werkt. Mocht je hen willen filmen tijdens je vlog, vraag dan ALTIJD om toestemming. Dit geldt natuurlijk ook voor je familieleden of huisgenoten in het geval dat je thuiswerkt. Start met toestemming nu je vlogcarriëre.