Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel

Glundermomenten

Deel je glundermoment en win!

 • Waar ga jij van glunderen?
 • Bestel, ontvang en deel.
 • Elke maand kans. Elke maand belastingvoordeel.
 • Glunderen werkt aanstekelijk.

Doe mee en deel je glundermoment!

Hoe werkt het?

Glunderen. We kennen het allemaal. Die momenten dat je je glimlach niet kan onderdrukken. Waarom? Dat is voor iedereen persoonlijk. Een compliment, een bedankje, een leuk bericht of de ontvangst van je bestelling bij FiscFree®. Wij maken werknemers heel graag blij met belastingvoordeel en mooie producten die ze via hun werkgever kunnen bestellen. Dagelijks zoeken wij naar die glimlach. Met deelname van jouw persoonlijke glundermoment kun je een leuke bol.com cadeaukaart winnen. Wedden dat je daarvan gaat glunderen?

 1. Bestel een product bij FiscFree®.
 2. Meld je aan zodra je je bestelling hebt ontvangen.
 3. Vertel ons waarom je van je bestelling glundert.
 4. Doe dit met een aansprekende foto waar je zelf glunderend op staat met het door jou bestelde product. Licht toe waarom jij hier zo van gaat glunderen.
 5. Maandelijks kiezen wij het leukste, grappigste of meest bijzondere glundermoment. Bekijk hier voorbeelden.
 6. De winnaar ontvangt van ons een cadeaukaart van bol.com ter waarde van € 50,-.
 7. Wij delen de leukste, grappigste en meest bijzondere glundermomenten op onze website en social media kanalen zoals onze Facebookpagina

Meld je aan en deel je glundermoment!

Laat je inspireren

Winnaar glunderweken

Dagelijks ontvangen wij uiteenlopende glundermomenten. De één gaat glunderen van een nieuwe fiets, de ander is blij met een nieuwe laptop of telefoon. Meestal zijn de producten voor de werknemer zelf bedoeld, maar soms ook voor een kind, vriend of ouder. Laat je inspireren en bekijk onze voorbeelden.

Glundermoment mei 2021

Ineke-Tettero-Glundermoment-maand-mei

Ineke Tettero, administratief medewerker bij de financiële administratie van Stichting Kinderopvang Alkmaar heeft via FiscFree® een nieuwe fiets gekocht. De fiets wordt niet alleen enthousiast gebruikt voor het woon-werkverkeer, maar ook voor het doen van de boodschappen. Een nieuwe fiets in combinatie met een aantal net gekochte zomerbloeiers maakt het Glundermoment helemaal af!


Gefeliciteerd Ineke! Jij bent winnares van de maand mei en wint een cadeaubon van bol.com ter waarde van €50.

Onze Merken