Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel

Deel je glundermoment en win!

 • Waar ga jij van glunderen?
 • Bestel, ontvang en vertel.
 • Elke maand kans. Elke maand belastingvoordeel.
 • Glunderen werkt aanstekelijk.

Doe mee en deel je glundermoment!

Hoe werkt het?

Glunderen. We kennen het allemaal. Die momenten dat je je glimlach niet kan onderdrukken. Waarom? Dat is voor iedereen persoonlijk. Een compliment, een bedankje, een leuk bericht of de ontvangst van je bestelling bij FiscFree®. Wij maken werknemers heel graag blij met belastingvoordeel en mooie producten die ze via hun werkgever kunnen bestellen. Dagelijks zoeken wij naar die glimlach. Met deelname van jouw persoonlijke glundermoment kun je een leuke bol.com cadeaukaart winnen. Wedden dat je daarvan gaat glunderen?

 1. Bestel een product bij FiscFree®.
 2. Meld je aan zodra je je bestelling hebt ontvangen.
 3. Vertel ons waarom je van je bestelling glundert.
 4. Doe dit met een aansprekende foto waar je zelf glunderend op staat met het door jou bestelde product. Licht toe waarom jij hier zo van gaat glunderen.
 5. Maandelijks kiezen wij het leukste, grappigste of meest bijzondere glundermoment. Bekijk hier voorbeelden.
 6. De winnaar ontvangt van ons een cadeaukaart van bol.com ter waarde van € 50,-.
 7. Wij delen de leukste, grappigste en meest bijzondere glundermomenten op onze website en social media kanalen zoals onze Facebookpagina

Meld je aan en deel je glundermoment!

Glunderweken: winnaars

Winnaar glunderweken

De Glunderweken zijn beëindigd. Bij elke bestelling in juni via FiscFree®, maakte je automatisch kans op weekprijzen en de hoofdprijs, een Restaurant Cadeaukaart t.w.v. € 250,-. De winnaars van de weekprijzen zijn inmiddels bekend. Binnenkort volgt de bekendmaking van de hoofdprijswinnaar.

Glundermoment van januari

winnaar januari voor website 2

Winnaar Joël Flokstra van GGZ Drenthe: 'In februari start ik met een deeltijd HBO studie. Omdat mijn huidige laptop net zo oud is als de tijd dat ik niet naar school ben geweest, is hij nodig aan vervanging toe. Zo gezegd zo gedaan. Via Fiscfree® een nieuwe laptop besteld. Hier ga ik zowel op school als thuis veel plezier aan beleven. Super blij mee!'

Onze Merken