Home / Nieuws / Ze zijn gestart: de FiscFree® KANSweken!

Ze zijn gestart: de FiscFree® KANSweken!

Gepubliceerd op 15 mei 2017
Ze zijn gestart: de FiscFree® KANSweken!

Vanaf vandaag, maandag 15 mei, zijn we gestart met de FiscFree® KANSweken!

Belastingvoordeel én kans op mooie prijzen – altijd leuk om (uw) medewerkers mee te verrassen! Uiteraard ontvangen medewerkers van FiscFree® klanten altijd al korting in de vorm van belastingvoordeel wanneer ze via FiscFree® een product uit de door hun werkgever aangeboden productcategorie(ën) aanschaffen. Maar er is meer!

Wat is er te winnen?

Naast dit belastingvoordeel maken alle medewerkers tijdens de FiscFree® KANSweken nu ook nog kans op prachtige prijzen. Een MAGIMIX M105 Nespresso-apparaat bijvoorbeeld, of een Philips Blender. En de hoofdprijs? Een hippe, spiksplinternieuwe iPhone 7 RED 128GB!

En voor werkgevers? Voor hun zijn de weken een mooie kans om FiscFree® weer even onder de aandacht te brengen. Een kans om hun ‘vrije ruimte’ optimaal te benutten, om zo van maximaal belastingvoordeel te genieten! En het belangrijkste? Een unieke kans voor de werkgever om zijn/haar medewerkers nog blijer te maken!

Bent u daarnaast de werkgever waar tijdens de KANSweken procentueel de meeste bestellingen ten opzichte van het aantal medewerkers worden geplaatst? Dan mag u zelf een goed doel aanwijzen waaraan FiscFree® een bedrag van € 250,- doneert. Nog meer reden dus om de actie onder uw medewerkers te promoten!

Wanneer?

Alle medewerkers die een bestelling plaatsen tussen 15 mei en 30 juni 2017 maken kans op de weekprijs én op de hoofdprijs. Medewerkers doen automatisch mee en hoeven tijdens het bestellen geen extra handelingen te verrichten. Dit geldt ook voor de werkgever.

Ga dus snel naar je account

Hoe promoten?

Wilt u als klant van FiscFree® maximaal van de KANSweken profiteren? Vergeet dan niet om de KANSweken extra te promoten. Wij sturen u graag een gratis promotiepakket toe met daarin o.a. ansichtkaarten en posters. Het materiaal zelf downloaden kan natuurlijk ook!

Vraag hier uw gratis promotiepakket aan