Home / Nieuws / Succesvolle KANSweken: Belastingvoordeel én vele mooie prijzen

Succesvolle KANSweken: Belastingvoordeel én vele mooie prijzen

Gepubliceerd op 13 juli 2017

De KANSweken zijn voorbij! Met bijna 10.000 bestellingen is de eerste editie van de KANSweken een groot succes! Iedereen die een bestelling plaatste gedurende de actieperiode van maandag 15 mei tot en met vrijdag 30 juni maakte kans op diverse weekprijzen en een hoofdprijs. Inmiddels zijn alle prijzen uitgereikt aan de winnaars! Opvallend: ook tijdens de KANSweken bleek de fiets weer enorm populair onder de bestellers. Niet voor niets zijn veel weekprijzen gevallen bij medewerkers die in de actieperiode een fiets hebben besteld.

Hoofdprijs iPhone 7 RED

Uit alle deelnemers van de KANSweken is donderdag 6 juli jongstleden de hoofdprijs verloot. Winnares van deze hippe, spiksplinternieuwe iPhone RED met maar liefst 128 GB aan geheugen is Mieke Kors-Hofman, werkzaam bij Gelre Ziekenhuizen. Onze adviseur Martijn Thissen had de eer om de hoofdprijs uit te reiken. Vandaag, 13 juli, is de iPhone overhandigd.

Uitreiking hoofdprijs KANSweken

Winnaars weekprijzen

Na afloop van elke actieweek werd er een weekprijs verloot onder alle bestellers van die week. Onze adviseurs zijn de afgelopen weken op pad geweest om de prijzen persoonlijk te overhandigen aan de winnaars. Hier troffen zij meestal prijswinnaars aan, die met een smoes naar Personeelszaken werden gelokt om daar de prijs in ontvangst te kunnen nemen. De beduusde blik veranderde snel in een grote glimlach! Van harte gefeliciteerd winnaars!

Een overzicht:

  1. Michael Stabel van Faurecia Emissions Control Technologies Roermond met een Philips Blender
  2. Yvonne Redder-Tromp van Spaarne Gasthuis met een Menu waterkaraf met filter
  3. Mieke de Ruiter-Bos van WIJdezorg met een Coleman tent
  4. Pauline Linsen van Stichting Onderwijs Midden-Limburg met een Marcato pastamachine
  5. Shirley Kuiper van Lentis met een Cadac skottelbraai
  6. Irma Teunissen van Liemerije met een Magimix Inissiaa Nespresso apparaat
  7. Jeroen Speelmans van F. van Lanschot Bankiers met een Philips Blender

Ook prijs voor werkgever

Er waren niet alleen prijzen voor medewerkers, maar ook voor werkgevers. De werkgever waar tijdens de KANSweken procentueel de meeste bestellingen t.o.v. het aantal medewerkers is geplaatst, mocht een goed doel aanwijzen. FiscFree® doneert vervolgens € 250,- aan dat goede doel.

De winnaar is het Ikazia Ziekenhuis uit Rotterdam geworden! Zodra de keuze van het Ikazia Ziekenhuis bekend is gemaakt, zal dit hier en op social media gecommuniceerd worden.

Giftbox ‘Weekendje weg’

Officieel zijn de KANSweken voorbij, maar we gaan nog even door! Zo geven wij graag al onze klanten de kans. Iedereen die een product heeft besteld via FiscFree®, maakt kans op een mooie giftbox van Weekendjeweg.nl met daarin onder andere een cadeaucard van Weekendjeweg.nl t.w.v. van € 75,- en chocoladerepen van Tony Chocolonely. Meer informatie over deze actie vind je op onze Facebook pagina.

Doe hier mee en win!