Home / Nieuws / Thuiswerken of hybride werken een blijvertje?

Thuiswerken of hybride werken een blijvertje?

Gepubliceerd op 21 maart 2022
Thuiswerken of hybride werken een blijvertje?

Een fijne thuiswerkplek is nog nooit zo belangrijk geweest. Nu thuiswerken een steeds belangrijker onderdeel wordt in je arbeidsvoorwaarden, heb je als werkgever je medewerkers via FiscFree® iets extra's te bieden. Via deze nieuwe productgroep kunnen je medewerkers zelf een bureau, bureaustoel (ARBO proof) of andere relevante producten met belastingvoordeel aanschaffen om een ideale werkplek in hun eigen huis in te richten.

Waarom een thuiswerkplek via FiscFree®?

  • Belastingvoordeel voor de medewerker.
  • Werkgeversbijdrage is mogelijk.
  • Geen extra kosten voor de werkgever.
  • Thuiswerkplek is eigendom van de medewerker; verhuizing van meubelen is niet nodig bij uitdienstreding medewerker.
  • Extra secundaire arbeidsvoorwaarde maken jou als werkgever nóg aantrekkelijker!

Hoe werkt de productgroep 'Thuiswerkplek' in FiscFree®?

Binnen de productgroep 'Thuiswerkplek' komen medewerkers in een webshop met daarin allerlei producten die het thuiswerken beter en aangenamer maken.

Het aanbod ziet er als volgt uit: bureaus in allerlei soorten en maten, inclusief zit-sta bureaus met handmatige of elektrische bediening. (Bureau)stoelen: ook ergonomische bureaustoelen en populaire zitballen en accessoires voor de thuiswerkplek met bijvoorbeeld extra beeldschermen, verlichting, voet- en polsondersteuning.

De medewerker maakt een keuze en bestelt de artikelen in de webshop. Workwize - onze partner voor deze productgroep - maakt een afspraak met de medewerker voor de levering.

Thuiswerkplek aanbieden aan medewerker?

Wil jij je medewerkers (onderdelen van) een fijne thuiswerkplek met belastingvoordeel aanbieden? Bel ons op (0513) 433 053 of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld