Home / Nieuws / Kom in beweging op donderdag 10 oktober op HR Live

Kom in beweging op donderdag 10 oktober op HR Live

Gepubliceerd op 8 oktober 2019

Donderdag 10 oktober staat FiscFree® op HR Live; dé jaarmarkt voor HR professionals. Kom langs en stap op onze smoothiefiets en trap op eigen kracht een smoothie!

smoothie fiets voor linkedin post

Verder informeren wij u op onze stand over fiscaal voordelig belonen én over onze nieuwe zakelijke fietslease oplossing.

Wilt u meer weten over fiscaal voordelig belonen of de vernieuwde leaseregeling voor fietsen? Laat u zich dan uitgebreid informeren tijdens één van onze workshops, die gegeven worden door onze collega Martijn Thissen.

Als HR-professional bent u ook verantwoordelijk voor de beloning van medewerkers. Niet alleen het salaris, maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit kost normaliter veel tijd en moet vaak even tussendoor gedaan worden. Het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden kan ook op een eenvoudige manier en zonder kosten voor de werkgever.
Er zijn unieke fiscale mogelijkheden voor de werkgever om hier invulling aan te geven. U kunt zelfs concreet invulling geven aan vitaliteitsbeleid, talent management of duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Wat is er mogelijk? En hoe kunnen werkgevers slim en gemakkelijk leuke extra’s aanbieden op een manier die niet veel tijd kost, maar wel heel veel brengt? Aan de hand van concrete voorbeelden van ruim 1.000 collega-werkgevers laten wij zien hoe een werkgever op een leuke en efficiënte manier secundaire arbeidsvoorwaarden kan aanbieden. Met handige tips, do’s en don’ts en natuurlijk vergeten we de vernieuwde leasefietsregeling niet.

De workshops worden gegeven om 11.00 uur in zaal 13 en 14.30 uur in zaal 2. Onze stand is te vinden op nummer 19.

Bekijk het volledige programma op hrlive.nl