Home / Nieuws / FiscFree® komt met de themaflits!

FiscFree® komt met de themaflits!

Gepubliceerd op 25 april 2017
FiscFree® komt met de themaflits!

Naast de al bestaande nieuwsbrief voor werkgevers en de nieuwsflits voor medewerkers komt FiscFree® nu ook met de themaflits! Deze themaflits zal een aantal keer per jaar verschijnen met als doel om werkgevers te helpen om de leuke interessante extra’s die zij aanbieden vanuit FiscFree® extra onder de aandacht van hun medewerkers te brengen.

De themaflits zal bestaan uit leuke wetenswaardigheden, tips en suggesties met betrekking tot één van de FiscFree® productgroepen en wordt verzonden naar de werkgevers. Zij kunnen dit vervolgens delen op hun intranet, personeelsblad of direct onder hun medewerkers.

Deze speciale eerste themaflits gaat over de fiets en bevat voor alle medewerkers die een fiets mogen aanschaffen met FiscFree® niet alleen leuke informatie over de fiets, maar ook een actie:

Wie namelijk vóór 15 mei 2017 een nieuwe fiets bestelt, maakt kans op een set Nationale Fietsbonnen ter waarde van € 100,-

Download FiscFree® - Themaflits 1 - Fiets

Als eerste de themaflits ontvangen?

Wil jij voortaan direct de nieuwste themaflits in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan gratis in. Je ontvangt slechts een aantal keer per jaar een e-mail waarmee je direct op de hoogte bent. Daarnaast is uitschrijven mogelijk op elke gewenst moment.

Schrijf je nu in!