Home / Nieuws / Fast 50: FiscFree® snelste groeier in Friesland

Fast 50: FiscFree® snelste groeier in Friesland

Gepubliceerd op 15 oktober 2018
Fast 50: FiscFree® snelste groeier in Friesland

FiscFree® bezet de 36-ste positie in de nationale Deloitte Technology Fast 50 2018 en is hiermee het snelst groeiende technologiebedrijf in Friesland. FiscFree®, het bedrijf dat extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel voor werkgevers en werknemers regelt vanuit Heerenveen, is op deze ranglijst het enige Friese bedrijf.

De Deloitte Technology Fast 50 is in het leven geroepen om game changers vroegtijdig te signaleren en ze te erkennen voor hun uitzonderlijke groeiprestaties. Deze jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland wordt samengesteld op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2014 - 2017).

Bob Dijksma, directeur van FiscFree®, geeft aan dat hij dit 4 jaar geleden bij de oprichting van FiscFree® nooit had durven dromen. “De dienstverlening die door FiscFree® wordt aangeboden blijkt zeer goed schaalbaar. Dat is ook één van de redenen waarom FiscFree® zo’n explosieve groei doormaakt. We zijn steeds meer een IT bedrijf geworden, dat hierdoor continue gericht kan sleutelen aan een verbetering van de dienstverlening.”