Home / Nieuws / Belangrijke informatie voor iedereen die via FiscFree® een fitnessabonnement heeft.

Belangrijke informatie voor iedereen die via FiscFree® een fitnessabonnement heeft.

Gepubliceerd op 25 maart 2020

In verband met overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn de sportscholen nu gesloten. Met z’n allen hopen we dat de maatregelen het gewenste effect gaan hebben.

Wat gebeurt er met jouw bedrijfsfitnessabonnement?

Zolang de sluiting van de sportschool noodzakelijk blijft, wordt jouw abonnement gepauzeerd. In ieder geval van 16 maart t/m 6 april 2020. Deze pauzering wordt nu verlengd tot en met 28 april. Dat heeft het kabinet deze week bekend gemaakt.

De abonnementsperiode schuift dus op met de tijd die de sluiting uiteindelijk duurt. Op deze manier betaal je nooit te veel voor je bedrijfsfitnessabonnement. Let op: jouw werkgever zal de verrekening van het abonnementsgeld waarschijnlijk laten doorlopen. Dat maakt uiteindelijk geen verschil. Na afloop van de abonnementsperiode heb je nog een restperiode (dat is het aantal weken dat het abonnement gepauzeerd is), waarbij er geen verrekening door je werkgever meer plaatsvindt.

Steun je sportschool!

In reactie op deze ontwikkelingen krijgen we veel hartverwarmende berichten binnen die hun sportschool graag willen steunen. Bijvoorbeeld omdat er diverse (online) alternatieven worden aangeboden waar men gebruik van kan maken of vooral uit solidariteit.

Omdat we deze steun voor de bij ons aangesloten sportlocaties graag omarmen, kun je je sportschool steunen.

Door jouw (extra) pauzering terug te geven, loopt jouw huidige abonnementsperiode eerder af en ontvangt jouw sportschool dus sneller een volgende verlenging en betaling. Je hebt hiervoor 2 mogelijkheden:

Support optie 1: geen pauzering (periode 16 maart t/m 28 april 2020)
Support optie 2: geen extra pauzering (periode 7 april t/m 28 april 2020)

Inmiddels heb je hiervan een e-mail van onze partner Bedrijfsfitness Nederland ontvangen. Geef jouw keuze aan via de blauwe button in de e-mail. Doe dit voor 7 april a.s.

Blijf in beweging

Wellicht heeft jouw sportschool een online trainingsprogramma of app beschikbaar waarmee je thuis oefeningen kunt doen. Maak daar gebruik van als je kunt, het is belangrijk om wel in beweging te blijven. Er zijn voldoende apps of video’s op youtube beschikbaar, die je helpen om in beweging te blijven.

In deze tijd waar veel speelt, hoef je je niet druk te maken over je bedrijfsfitnessabonnement. Wij houden dat voor je in de gaten, regelen de pauzering en ook de latere activering. We kijken allemaal uit naar het moment dat we weer lekker kunnen sporten in de sportschool!