KANSweken: Belastingvoordeel én kans op mooie prijzen

De KANSweken zijn voorbij! Met bijna 10.000 bestellingen is de eerste editie van de KANSweken een groot succes! Iedereen die een bestelling plaatste gedurende de actieperiode van maandag 15 mei tot en met vrijdag 30 juni maakte kans op diverse weekprijzen en een hoofdprijs. Inmiddels zijn alle prijzen uitgereikt aan de winnaars! Opvallend: ook tijdens de KANSweken bleek de fiets weer enorm populair onder de bestellers. Niet voor niets zijn veel weekprijzen gevallen bij medewerkers die in de actieperiode een fiets hebben besteld.

Hoofdprijs iPhone 7 RED

Uit alle deelnemers van de KANSweken is de hoofdprijs verloot. Winnares van deze hippe, spiksplinternieuwe iPhone RED is Mieke Kors-Hofman, werkzaam bij Gelre Ziekenhuizen. Adviseur Martijn Thissen had de eer om op donderdag 13 juli de hoofdprijs uit te reiken.

Uitreiking hoofdprijs KANSweken

​Winnaars weekprijzen

Na afloop van elke actieweek werd er een weekprijs verloot onder alle bestellers van die week. Onze adviseurs troffen meestal prijswinnaars aan, die met een smoes naar Personeelszaken werden gelokt om daar de prijs in ontvangst te kunnen nemen. De beduste blik veranderde snel in een grote glimlach! De prijswinnaars nog even op een rijtje:

  • Michael Stabel (Faurecia Emissions Control Technologies Netherlands B.V.) - Philips Blender
  • Yvonne Redder-Tromp (Spaarne Gasthuis) - Menu waterkaraf met filter
  • Mieke de Ruiter - Bos (WIJdezorg) - 3 persoons Coleman tent
  • Pauline Linsen (SOML) - Marcato pastamachine
  • Shirley Kuiper ( Lentis) - Skottelbraai
  • Irma Teunissen (Liemerije) - magimix Inissia Nespresso apparaat
  • Jeroen Speelmans (F. van Lanschot bankiers) - Philips Blender

Giftbox ‘Weekendje weg’

Officieel zijn de KANSweken voorbij, maar we gaan nog even door! Iedereen die dit jaar een product heeft besteld via FiscFree® kan meedoen met onze FB-actie en maakt kans op een mooie giftbox van Weekendjeweg.nl met daarin een cadeaucard van Weekendjeweg.nl t.w.v. van € 75,- en chocoladerepen van Tony Chocolonely. Meer informatie over deze actie vind je op onze FB-pagina.

Doe mee en win!