Benut je hele WKR budget: doe mee aan de Glunderweken!

Glunderweken

Het jaar 2021 is net als 2020 een ander jaar dan alle andere jaren. Hybride werken lijkt de norm te worden, personeelsfeesten gaan nog steeds niet door en fietsen naar het werk krijgt opeens een andere dimensie. Corona heeft ook invloed op de vrije ruimte van de WKR (werkkostenregeling). Door de overheid is de vrije ruimte voor 2021 tijdelijk verruimd. Over de eerste € 400.000,- van de totale brutoloonsom geldt nu een percentage van 3%. Voorheen was dit 1,7%. Werkgevers met tenminste een brutoloonsom van € 400.000,- hebben hierdoor meer dan € 5.000,- extra WKR-budget. Maar wordt dit ook optimaal benut?

Profiteer van de besparing op de sociale lasten

Het niet-benutte WKR-budget mag je helaas niet meenemen naar 2022. Via onze adviseurs laten wij je graag weten over welk bedrag we het dan hebben. Deze analyse maken we standaard jaarlijks rond deze tijd. Dat betekent praktisch gezien dat je over het niet-benutte WKR-budget niet profiteert van de besparing op de sociale lasten. Zonde!

Tips om het WKR budget nog beter te benutten

  1. Doe mee aan de Glunderweken!
    Breng FiscFree® via de Glunderweken opnieuw onder de aandacht. Van 27 september 2021 t/m 30 november 2021 maken medewerkers, wanneer zij een bestelling in FiscFree® plaatsen, wekelijks automatisch kans op een waardebon van € 100,- van Coolblue. In totaal gaat het om 10 weken, dus om € 1000,-. Wij helpen je graag om dit bij medewerkers onder de aandacht te brengen. Download hiervoor ons praktische communicatiepakket.
  2. Voeg tijdelijk) nieuwe productgroepen toe
    Breid FiscFree® (tijdelijk) uit met een extra productgroep. Denk aan ‘Leuke extra’s’ met daarin onder andere de populaire waardebonnen van bol.com, CoolBlue en per 1 oktober 2021 ook de Bijenkorf. In het kader van vitaliteitsbeleid is HelloFresh eveneens een graag geziene productgroep. Gezondheid begint immers met gevarieerde en verse maaltijden. Speciaal voor de thuiswerkers, die meer balans zoeken tussen werk en privé is onze productgroep ‘Weekendje weg’ een leuke toevoeging.
  3. Verruim de spelregels
    Verruim de spelregels van FiscFree® (kan ook tijdelijk) door bijvoorbeeld meer dan één bestelling per medewerker per jaar toe te staan of door verhoging van het verrekenbare bedrag. Hierdoor komt bijvoorbeeld de elektrische fiets eerder in beeld bij medewerkers.

Meedoen aan de Glunderweken: hoe werkt dit?

Heel simpel. Jij hoeft het alleen maar te communiceren naar al je medewerkers. Om je hierbij te helpen hebben wij een handig communicatiepakket samengesteld. Dit kun je eenvoudig en gratis downloaden door onderstaand formulier in te vullen. Wij communiceren zelf niets naar medewerkers, dus jij bent de enige die ze over de Glunderweken op de hoogte kan stellen.

Voor medewerkers is het nog eenvoudiger. Iedereen die in de periode van 27 september t/m 30 november 2021 een bestelling via FiscFree® plaatst dingt automatisch wekelijks mee naar de Coolblue bon ter waarde van € 100,-. Voorwaarde is wel dat jij als werkgever deze bestelling uiterlijk 2 december 2021 moet goedkeuren. Welk product dat is maakt niet uit!

Communicatiepakket Glunderweken 2021

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Bekijk hier onze actievoorwaarden.
*Let op! Deze Glunderweken staan los van het maandelijkse glundermoment. Glundermomenten lopen het hele jaar door.

Onze Merken