En de winnaar is ....

Donderdag 31 mei om 14.00 uur hebben we – met pijn in ons hart – de inschrijving gesloten. De inschrijvingen bleven binnen stromen, ongelooflijk! Zoveel aanmeldingen hebben we nog nooit gehad, echt fantastisch. Dat fietsen naar het werk leeft, dat bewijst het recordaantal deelnemers van deze 12e editie. De teller stond op 20.399 deelnemers …..

De winnaar van de speciale Gazelle CityGo TeamNL inclusief driejarige allrisk Kingpolis fietsverzekering is gewonnen door Camiel Boxma (werkzaam bij BovenIJ ziekenhuis). Van harte gefeliciteerd met je nieuwe fiets!

De dag begon in de meeste provincies met heel mooi zomer weer. Wij ontvingen veel foto’s van deelnemers die heerlijk in het zonnetje op de fiets naar het werk gingen. Naderhand gaf het KNMI code geel uit. Hé jammer dit! We hopen dat het merendeel van de deelnemers ook de terugweg weer in het zonnetje de terugreis kan aanvaarden.

FiscFree® adviseur Peter Wiersinga (l) reikt de hoofdprijs uit aan Camiel Boxma.
FiscFree® adviseur Peter Wiersinga (l) reikt de hoofdprijs uit aan Camiel Boxma.

Hoe is de dag beleefd?

Wil je zien hoe andere deelnemers deze Fiets naar je Werk Dag hebben beleefd? Kijk dan op onze Facebook pagina. Of check Twitter en Instagram op #FNJWD en #fietsnaarjewerkdag. Ook op YouTube zijn diverse leuke sfeerbeelden te vinden.

Het goede doel

Naar aanleiding van het succes van de landelijke Fiets naar je Werk Dag 2018 heeft FiscFree® besloten om een bedrag van € 1.000,- over te maken naar CooP Africa (Cycling out of Poverty). Met dit bedrag kunnen 10 gezondheidsmedewerkers op de fiets en krijgen 5.000 mensen in Oost-Afrika toegang tot gezondheidszorg.

Deze stichting verbetert voor Oost-Afrikanen de toegang tot inkomsten door te voorzien in fietsen en ondersteunt sociale fietsondernemingen. Een fiets kan een verschil maken in Oost-Afrika. Wij hebben gelukkig de keuze om naar ons werk te fietsen; zij helaas niet. Een fiets maakt het verschil voor een betere toekomst en doorbreekt de vicieuze cirkel van armoede.

Op de foto heeft Bob Dijksma (directeur FiscFree®) de cheque overhandigd aan Luuk Eickmans (directeur CooP Africa).
Op de foto heeft Bob Dijksma (directeur FiscFree®) de cheque overhandigd aan Luuk Eickmans (directeur CooP Africa).