Donderdag 23 mei 2019 - de volgende editie!

Record! 20.399 deelnemers!

  • 12e editie van de landelijke Fiets naar je Werk Dag
  • Met je aanmelding maak je kans op mooie prijzen
  • Je steunt automatisch het goede doel: CooP-Africa
  • De volgende editie is op donderdag 23 mei 2019

Bekijk hier de winnaar!

Gefeliciteerd Camiel!

Hoofdprijswinnaar Fiets naar je Werk Dag 2018 Camiel Boxma van BovenIJ ziekenhuis

Velen deden al mee!

FNJWD en het goede doel!

Op donderdag 31 mei 2018 organiseert FiscFree® voor de 12e keer de landelijke 'Fiets naar je Werk Dag’.

Het doel van deze dag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar zeer zeker ook voor de gezondheid. Uit allerlei onderzoeken blijkt dat regelmatig bewegen ervoor zorgt dat men minder snel ziek is en fitter en energieker op het werk verschijnt. Het aanbieden van een fietsplan is voor veel werkgevers daarom een makkelijke manier om het belangrijke HR-thema ‘vitaliteit’ in de organisatie in te voeren.

Gratis promotiepakket
Wil jij (binnen je eigen organisatie) mee helpen om van deze dag een succes te maken? Maak dan gebruik van ons gratis promotiepakket!

Download het gratis promotiepakket

Goed doel!
Met je aanmelding steun je tegelijk het goede doel; Bike4Work van Cycling out of Poverty. Deze stichting verbetert voor Oost-Afrikanen de toegang tot inkomsten door te voorzien in fietsen en ondersteunt sociale fietsondernemingen. Een fiets kan een verschil maken in Oost-Afrika. Wij hebben gelukkig de keuze om naar ons werk te fietsen; zij helaas niet. Een fiets maakt het verschil voor een betere toekomst en doorbreekt de vicieuze cirkel van armoede.

Meld je aan en steun het goede doel!